Know The Name : YOUFONE BOXING: 7 JUNI

Op vrijdag 7 juni waren De Doelen in Rotterdam het decor van een boksavond op internationaal niveau. Ter voorbereiding op de Olympische Zomerspelen van Tokio 2020 gaan vijf boksers van Team NL de strijd aan met een aantal sterke boksers uit Ierland. Onder anderen Enrico Lacruz, Artjom Kasparian en Delano James gaan de ring in.

Rudi Lubbers
De avond wordt ingeleid door Rudi Lubbers. De enige Nederlander die 12 ronden stand hield tegen de Greatest of all Times: Muhammad Ali.

Stephen Danyo
Aansluitend zal de Rotterdamse profbokser Stephen Danyo een spectaculaire partij boksen.

YOUFONE HOOFDSPONSOR

Boksen draait allemaal om discipline, inzicht en doorzettingsvermogen. Net als bij ondernemen. Youfone begon 11 jaar geleden als underdog en heeft zich inmiddels opgebokst tegen de gevestigde orde in de telecom- en breedbandmarkt. Daarom sluit Youfone zich als hoofdsponsor aan bij het Rotterdamse boks-evenement.

Valentijn Rensing, de CEO van Youfone, vindt het vooral belangrijk dat de jeugd in aanraking komt met boksen, omdat het een positief effect kan hebben op de fysieke en mentale ontwikkeling. Het maakt kinderen doelgericht en stimuleert het verantwoordelijkheidsgevoel voor eigen prestaties. Zo halen ze op jonge leeftijd meer uit het leven.