Know The Name Interview : Brabant Business Media, 21 januari 2019

Know The Name (KTN) is een organisatie die opkomend talent zichtbaar maakt met gepersonaliseerde kwaliteitskleding om daarmee kansen te creëren op het juiste moment in beeld te zijn. Onze talenten en hun sponsors laten zien dat ze bij elkaar horen omdat ze geloven in de kracht van samenwerking en support. Als je voelt dat anderen in jou geloven en verder helpen, dan ben je elke dag gemotiveerd om het beste uit jouw talent te halen. Maar om op te vallen moet je natuurlijk wél zichtbaar zijn. Als schakel tussen opkomend talent en hun sponsors biedt KTN een podium om naam te maken en te schitteren! Zo geven wij opkomend talent een naam. Know The Name: that’s the game!

Onze talenten zijn goud waard!

Opkomende talenten hebben niet altijd de middelen om hun droom te realiseren of het podium om op te vallen bij personen en organisaties die hen verder kunnen helpen. Het hebben van een talent is een onbetaalbare gave en dus goud waard. Voor alle betrokkenen.

Meer dan 1 miljard hits op ‘knowthename’ geven ook alle sponsors binnen de KTN Community een podium! 

Sponsors zien wij in de meest brede zin van het woord. Dat kunnen bedrijven zijn of privépersonen, zolang zij onze opkomende talenten maar een hart onder de riem steken en helpen zichtbaar te worden, zowel online als offline. Door sponsoring of aankoop van de stoere KTN-kleding. Inmiddels zijn wij daardoor gelinkt aan meer dan 1 miljard hits en daarmee zijn onze sponsors ook breed bij elkaar in beeld en weten elkaar zo te vinden.

Help je ook mee?

Elk opkomend talent verdient een goede naam. Jouw naam!

KTN doneert niet alleen sponsorgeld van bedrijven in het KTNFund maar ook geld dat binnen de KTN community verdiend wordt met de aankoop van KTN-sportkleding én TalentenEuro’s die de leden kunnen verdienen door actief online te werken aan de zichtbaarheid van favorieten. Zo maken zij vaak alsnog hun eigen dromen via een ander waar.

Wij zijn de schakel tussen opkomend talent en hun sponsoren: www.knowthename.nl  

2019-02-23T22:13:01+00:00