Know The Name op bezoek bij voetbaltalent Sebastiaan Alberts in België

Know The Name is de schakel tussen opkomend talent en hun sponsoren, hier zijn we op bezoek bij buitengewoon voetbal talent Sebastiaan Alberts (7 ) die pas 6 maanden voetbalt, hij traint hier bij Waytoplay.be de voetbalschool van Alain van Mieghem ( ex.profvoetballer )

Sebastiaan Alberts is op 24 juni 2011 geboren in Brasschaat. 4 jaar geleden is hij verhuisd naar België en waar hij meteen is begonnen met het spelen van hockey bij Royal antwerp Hockey club. Al gauw bleek dat Sebastiaan als piloot een zeer talentvolle hockeyspeler is en dat hij 2x kampioen is geworden met zijn team. Bij de hockey is hij alle seizoenen ook topscoorder.

Door zijn vriend Simon Bastin wilde hij ook graag gaan voetballen. Simon Bastin speelt voetbal bij Royal Antwerp Football Club en na het bekijken van een match van zijn vriendje, vroeg hij zijn vader of hij ook mocht voetballen. Tijdens een proeftraining in oktober 2018 bij KFC Sint Job zag voetbaltrainer Frank Tack dat Sebastiaan direct bij de A-selectie thuis hoorde. De ploeg speelde afgelopen seizoen provinciaal. En Sebastiaan is als piloot van deze ploeg een echte doelpuntmaker…

Momenteel Naast de reguliere training traint Sebastiaan ook bij voetbalschool Way to play van ex profvoetballer Alain van Mieghem. En krijgt hij privé techniek training van Alain van Mieghem zelf. Ook Alain ziet in Sebastiaan een enorm talent en hij gaat de komende maanden aan de slag met Sebastiaan.

Wij van KTN verwachten dat Sebastiaan na komend seizoen zal voetballen bij een topclub

Heeft u ook een talent met een bijzondere gave? meld het ons : info@knowthename.nl #knowtname #opkomendtalent www.knowthename.nl

2019-05-07T17:32:33+00:00