Know The Name talent met voldoende potentie om de top te halen: Lea van Beekhuizen

CrossFit is een bewezen effectief en efficiënt trainingsprogramma dat echt zorgt voor totale fitheid. Het programma is intensief en afwisselend, met oefeningen uit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en duursporten.

Je traint met CrossFit essentiële bewegingen waarbij je gehele lichaam betrokken is: tillen, gooien, duwen, trekken, stoten, klimmen, springen en rennen.

Het programma is geschikt voor iedereen. Iedereen traint dezelfde technieken en bewegingen. Bij het uitvoeren van de oefeningen wordt de weerstand en intensiteit individueel aangepast door een gekwalificeerde coach. Het is hard werken, met als beloning een gezond, sterk en fit lichaam.

Dit is Leah! Zij is 22 jaar en is momenteel bezig met haar afstudeeronderzoek voor de de opleiding Toegepaste Psychologie.  Naast haar studie is zij veel bezig met sporten, vooral van Crossfit is ze fan. Dit doet ze dan ook 5 keer per week bij Crossfit Dordrecht en daarnaast gaat ze nog 1 keer per week naar de sportschool bij Sportcentrum Numansdorp. Van die 5 Crossfit trainingen staan 2 trainingen vooral in het teken van kracht, de andere drie keer doet ze een workout of the day (WOD) en dat is een hoge intensiteit workout waarbij techniek, consistentie, snelheid, kracht en conditie samenkomen. Om hierin optimaal te kunnen presteren let zij ook op haar voeding. Met name suikers, verzadigde vetten en bewerkte producten probeert ze te vermijden. Zij zou niets leuker vinden om met deze hobby meer te kunnen investeren in haar toekomst! Leah is beschikbaar voor sport fotoshoots via : info@knowthename.nl #knowtname #opkomendtalent  Heeft of kent u iemand met een bijzonder sportverhaal laat het ons weten!  www.knowthename.nl

2019-05-11T09:35:00+00:00