KTN Home oud2019-07-25T09:07:48+00:00

KTN talents shine

NO GUTS – NO GLORY

WORD LID
WORD SPONSOR

WIJ ZIJN DE SCHAKEL TUSSEN OPKOMEND TALENT EN HUN SPONSORS

Als je de naam van een opkomend talent kent, kan je zijn of haar succes mede mogelijk maken. Door aan te moedigen, door het verder te vertellen en door het letterlijk uit te dragen met de kwaliteitssportkleding die wij voor hen maken. Wij geven opkomend talent een naam. Know The Name: that’s the game!

LEES DE KTN STORY
GA NAAR SHOP
BEKIJK ASSORTIMENT

KTN TALENTEN

Zijn opkomende lokale kanjers met nationale en internationale potentie die spotlights nodig hebben om naam te kunnen maken. Wij stellen drie nieuwkomers voor!

STEUN TALENT ALS BEDRIJF
STEUN TALENT ALS PERSOON

Ieder mens heeft talenten. De uitdaging in het leven is ze te ontdekken, serieus te nemen en er vervolgens betekenisvolle dingen mee te doen. Dat gaat niet vanzelf, elke eerlijke steun daarbij is welkom.

Opkomende bokstalenten en hun KTN sponsors laten zien dat ze bij elkaar horen omdat ze geloven in de kracht van samenwerking en support. KTN bied een podium om naam te kunnen maken en te schitteren!

BORIS VAN DER VORST, Voorzitter Nederlandse Boksbond

Bij Rotterdam Topsport komen we vaak in contact met zeer talentvolle jonge sporters. Een van de meest gestelde vragen is: kunnen jullie me helpen met het vinden van sponsors? Helaas kunnen we daaraan niet beginnen. Met het initiatief van Knowthename worden de financiële mogelijkheden voor deze sporters verbeterd. Mooi voor de sport en mooi voor het talent. Zo gaat er geen talent verloren!

HANS DEN OUDENDAMMER, Directeur Rotterdam Topsport

KTN COMMUNITY

VOLG & STEUN
NEDERLANDSE TALENTEN

WORD LID

MET ELKAAR KRIJGEN WE HET VOOR ELKAAR

KTN Community is een social media platform waar je opkomende talenten kunt sponsoren in de meest brede zin van het woord: volgen, motiveren, in beeld brengen en helpen met TalentenEuro’s. Hoe dat werkt? Door actief deel te nemen aan het platform of aankopen te doen verdien je TalentenEuro’s die je kunt toewijzen aan jouw favoriet. Volg je favoriete talent(en) naar de top, ontvang updates, bevriend ze en stuur berichten aan elkaar. Dat levert op!

LEES MEER

STEUN NEDERLANDSE TALENTEN

KTN geeft een podium aan unieke mensen en hun ultieme plezier. Welk opkomend talent draag jij een warm hart toe en wil jij verder op weg helpen naar de top? Er zijn vele mogelijkheden tot ondersteuning! Alleen ga je soms sneller, samen kom je zeker weten verder! Onze opkomende talenten verdienen jouw naam!

LEES MEER

KTN doneert niet alleen sponsorgeld van bedrijven in het KTNFund maar ook geld dat binnen de KTN Community verdiend wordt. Alle activiteiten binnen de community worden namelijk beloond met TalentenEuro’s die de leden kunnen verdienen door actief te werken aan de zichtbaarheid van de opkomende talenten van hun keuze. De TalentenEuro’s wijs je zelf toe aan het talent van jouw voorkeur. Schrijf je gratis in bij de KTN Community en je maakt gelijk onderdeel uit van een levendige community die Nederlands talent een duwtje in de rug geeft op weg naar toptalent.

NEEM CONTACT OP

Doe je mee?

WORD LID