TALENT- Dylan2019-01-21T20:34:24+00:00

BOKSTALENT DYLAN DE VREE

BOKSEN IS NET SCHAKEN

Ik ben Dylan de vree, ik ben 16 jaar oud en ik woon in Krimpen aan den IJssel. Ik doe aan boksen en ik doe dat al vanaf ik 6 jaar oud was. Ik ben wat serieuzer gaan boksen toen ik 12 was en op mijn 13e jaar heb ik mijn eerste wedstrijd gebokst. Ik heb nu inmiddels 16wedstrijden gebokst waarvan ik er 8 van heb gewonnen 7 verloren en 1 gelijk spel. Mijn grootste ambitie is de olympische spelen bereiken en om van mijn sport/hobby mijn werk te kunnen maken dat zou het mooist zijn en ik hoop het wk en het ek te mogen boksen. Ik heb nog geen titels op mijn naam staan. Ik boks op het gewicht van 60kg. Mijn hobby’s zijn boksen en ik hou heel erg van auto’s en auto racen ik heb zelf ook 10 jaar lang op karten gezeten dit vond ik heel erg leuk om te doen maar het was eigenlijk buiten ons budget dus ben ik daar mee gestopt en ben ik me eigen volledig gaan richten op het boksen.

Boksen

MIJN SPORT

16 jaar

MIJN LEEFTIJD

60 kg

MIJN GEWICHT

1,69 m

MIJN LENGTE

Rotterdam

MIJN WOONPLAATS

HIP HOP

MIJN FAVORIETE MUZIEK

MIJN TOPMOMENTEN

Hiernaast lees je enkele van mijn leukste momenten in mijn sportcarriere. De rest kan je lezen binnen de KTN community. Word lid en volg mij reis naar de top op de voet.

VOLG MIJ

TOPMOMENT 1

Dit was mijn eerste buitenlandse wedstrijd in Duitsland, dit was tevens een van mijn zwaarste partijen tot dan aan toe, de bokspartij werd uiteindelijk onbeslist. De bokswedstrijd was een intensieve en spectaculaire partij.

TOPMOMENT 2

Trainen op Papendal is zoals voetballen in het Feyenoord stadion, indrukwekkend en inspirerend, je leert hier wat een topsportmentaliteit inhoud. Ik leer hier veel van de andere boksers en trainers, het is voor mij een eer om deel te nemen aan de bokssessies.

TOPMOMENT 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

MIJN AMBITIE

OLYMPISCH SPELEN

Mijn grootste ambitie is de olympische spelen bereiken en om van mijn sport/hobby mijn werk te kunnen maken dat zou het mooist zijn en ik hoop het wk en het ek te mogen boksen.

MIJN IDOOL

MUHAMMAD ALI

Met een lengte van 1,91m had Ali een onorthodoxe en mooie boksstijl voor een zwaargewicht. In plaats van de gebruikelijke hoge dekking om het gezicht te beschermen, hield Ali zijn handen laag en vertrouwde hij op zijn vaardigheid om stoten te ontwijken.

MIJN BLOGS

Laad Meer Projecten

STEUN DYLAN

Bij het aanmelden krijg je direct Talent Euro’s cadeau waarmee je Dylan kan steunen.